Partners

Ofereix als teus clients o associats una eina útil que permet omplir a temps real el registre de la jornada laboral dels treballadors, les hores treballades, les incidències, les vacances i moltes més funcions.

Estem especialitzats en aplicacions en línia i Fitxem és un producte 100% nostre que us ajudarà a controlar incidències, horaris, baixes i altres qüestions dels treballadors, reduint la càrrega de feina als responsables d'administració.

Tota empresa, per normativa, ha de tenir un registre de la jornada laboral per als treballadors i amb Fitxem compliu la llei amb una eina fàcil, configurable en 5 minuts i molt econòmica.

Tindreu fins a un 20% de descompte per a totes les contractacions que facin els vostres clients o associats. Activem els entorns contractats i us donem les claus d'accés perquè les faciliteu als usuaris finals.

Per què escollir la plataforma Fitxem
per al registre de control horari?

 

Multiplataforma

Utilitza l'ordinador, el mòbil o la tablet per a registrar les hores

 

Vacances

Controla i gestiona
les vacances dels treballadors

 

Actualitzacions

Millores i actualitzacions implementades sense cost addicional

 

Baixes laborals

Controla i gestiona les baixes laborals dels treballadors

Truca i podràs començar en 5 minuts
Prova-ho sense cap compromís

CONTACTAR CON NOSOTROS

Has d'acceptar les condicions d'ús.
ESTER FORTUNY NAVARRO
ADMINISTRATIVA MONTNETEJA

La plataforma Fitxem és molt útil per al control del fitxatge personal. Ens ha aportat més control sobre la persona, la recomanaria sense dubtar-ho.

SILVIA
Dpt.RRHH RIB Instal·lacions Industrials Llerona, SLU

Destacaria de Fitxem que és una plataforma àgil i intuïtiva. Hem aconseguit  simplificar la gestió del control horari i força estalvi en paper.

MIREIA VENTURA FALSINA
Tècnica RRHH INKEMA SISTEMAS, S.L

Fitxem es una plataforma molt transparent, visual i intuitiva. Per l'usuari es molt fàcil i per l'empresa també, alhora que et dona les prestacions mes útils i complertes del control horari. En destacaria la professionalitat del seu equip de treball.

Gràcies a Fitxem hem pogut incorporar un sistema de fitxatge fàcil i ágil i realitzar una millor gestió de les vacances i dels absentismes.

JOSE RECHE
Gerente Hamburguesería Venecia

De Fitxem hem rebut un tracte cordial, proper i una solució de problemes molt efectiva. La plataforma ens ha donat solucions en temes d'horaris.

SANDRA CABALLERO MORCILLO
Assistent de Comptabilitat i Administració iGuzzini Illuminazione Iberica SAU

De la plataforma Fitxem destacaria la senzilla visualització i interpretació de les dades.

Con Fitxem tenim una àgil gestió tant del fitxatge dels nostres treballadors com dels dies festius i de lliure disposició.

PATRICIA PRIETO
ADMINISTRADORA ALUMINIOS BELLAVISTA

Destacaria de Fitxem la seva facilitat d'ús i accés. Aquesta plataforma ens ha donat un millor control de les jornades laborals dels treballadors.