Mòdul de nòmines, el nou servei de Fitxem

Atenció a totes les empreses que busquen una solució integral per a la gestió dels seus recursos humans! Presentem el nostre nou servei de mòdul de nòmines amb gestor documental, integrat en la nostra plataforma de registre de control horari Fitxem.

Mòdul de nòmines, el nou servei de Fitxem

Aquest nou servei permet administrar i organitzar de forma centralitzada tots els documents relacionats amb el control horari i la gestió de nòmines.

D'aquesta manera, els nostres clients poden emmagatzemar i gestionar de forma segura i eficient els documents més importants dels seus empleats, com ara fulls de registre d'hores, justificants d'absències, contractes laborals, rebuts de salari i declaracions fiscals, entre d'altres. A més, es poden assignar permisos i accessos als documents segons l'usuari, la qual cosa garanteix la privacitat i confidencialitat de la informació.

El gestor documental inclòs en Fitxem s’uneix a la resta de funcionalitats que converteixen la plataforma en una solució integral i completa per a la gestió dels recursos humans de qualsevol empresa. Amb ella, s’automatitzen i simplifiquen els processos de registre d'hores i gestió de nòmines, generant un estalvi de temps i recursos per a l'empresa i en una major satisfacció i confiança per part dels treballadors.

Si està interessat a conèixer més sobre aquesta solució integral per a la gestió de recursos humans, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.
El nostre equip d'experts estarà encantat d'ajudar-lo en tot el que necessiti.

Noticies relacionades

Registra les hores extres de la jornada laboral

Amb la plataforma de control horari Fitxem disposes de procediments per gestionar les hores extres dels teus treballadors.

Fitxem i la seva impressora 3D

Ens ha permès crear un dispositiu físic de fitxatge amb empremta digital adaptat al nostre sistema de registre de jornada laboral dels treballadors.

La llei obliga a registrar la jornada laboral dels treballadors

Per a evitar problemes i multes, cada cop més empreses aposten per aplicacions per al control horari dels treballadors.

Com registrar la jornada laboral en el teletreball

Tens treballadors teletreballant? En tens que fan presencial i teletreball? Fitxem és la teva eina per registrar la jornada laboral
ESTER FORTUNY NAVARRO
ADMINISTRATIVA MONTNETEJA

La plataforma Fitxem és molt útil per al control del fitxatge personal. Ens ha aportat més control sobre la persona, la recomanaria sense dubtar-ho.

SANDRA CABALLERO MORCILLO
Assistent de Comptabilitat i Administració iGuzzini Illuminazione Iberica SAU

De la plataforma Fitxem destacaria la senzilla visualització i interpretació de les dades.

Con Fitxem tenim una àgil gestió tant del fitxatge dels nostres treballadors com dels dies festius i de lliure disposició.

SILVIA
Dpt.RRHH RIB Instal·lacions Industrials Llerona, SLU

Destacaria de Fitxem que és una plataforma àgil i intuïtiva. Hem aconseguit  simplificar la gestió del control horari i força estalvi en paper.

MIREIA VENTURA FALSINA
Tècnica RRHH INKEMA SISTEMAS, S.L

Fitxem es una plataforma molt transparent, visual i intuitiva. Per l'usuari es molt fàcil i per l'empresa també, alhora que et dona les prestacions mes útils i complertes del control horari. En destacaria la professionalitat del seu equip de treball.

Gràcies a Fitxem hem pogut incorporar un sistema de fitxatge fàcil i ágil i realitzar una millor gestió de les vacances i dels absentismes.

JOSE RECHE
Gerente Hamburguesería Venecia

De Fitxem hem rebut un tracte cordial, proper i una solució de problemes molt efectiva. La plataforma ens ha donat solucions en temes d'horaris.

PATRICIA PRIETO
ADMINISTRADORA ALUMINIOS BELLAVISTA

Destacaria de Fitxem la seva facilitat d'ús i accés. Aquesta plataforma ens ha donat un millor control de les jornades laborals dels treballadors.