Registra les hores extres de la jornada laboral

Amb la plataforma de control horari Fitxem disposes de procediments per gestionar les hores extres dels teus treballadors.

Registra les hores extres de la jornada laboral

És habitual trobar treballadors que realitzin hores extres a les empreses. Així, s'ha de mantenir un control d'aquestes hores per tal de combatre la precarietat laboral.

D’acord amb la normativa vigent del registre de jornada laboral, les hores extres han de quedar reflectides de forma diferenciada de la pròpia jornada laboral a l'informe obligatori que s'ha de disposar de cada treballador.

A Fitxem disposem d'aquesta funcionalitat, de forma que sense cap cost addicional es pot controlar i limitar les hores extres que poden fer els treballadors.

Com afegir hores extres a la plataforma Fitxem?

El perfil treballador disposa d'un botó per a fer la sol·licitud de les hores extres. Per la seva banda, el perfil administrador rebrà la sol·licitud i, una vegada revisada, podrà acceptar o refusar-la. Si són acceptades, automàticament es donaran al treballador i ja quedaran reflectides en el seu registre de la jornada laboral.

A la secció del calendari del perfil administrador es poden consultar les hores extres consumides de forma anual i detallades per cada mes, de cada treballador. D'aquesta forma, es té un control total del temps destinat a hores extres i així tenir una imatge global en temes de productivitat de cada perfil i prendre les decisions corresponents.

Aquesta forma de control facilita la tasca del departament de recursos humans, que ja no ha de calcular quines hores estan fora de l'horari habitual per saber quins treballadors compleixen o no la jornada, o si s'han de fer canvis en el sistema de producció per augmentar la rendibilitat i reduir la necessitat de realitzar hores extres.

La plataforma permet concretar un màxim anual d'hores extres per treballador i, si és així, el perfil treballador coneixerà en tot moment les hores extres de les quals disposa i no podrà en cap cas sol·licitar més hores extres de les màximes estipulades.

Demaneu-nos informació sense compromís per saber com Fitxem pot millorar la gestió de processos de l'empresa: menys temps, menys recursos, més beneficis.

Noticies relacionades

Fitxem i la seva impressora 3D

Ens ha permès crear un dispositiu físic de fitxatge amb empremta digital adaptat al nostre sistema de registre de jornada laboral dels treballadors.

La llei obliga a registrar la jornada laboral dels treballadors

Per a evitar problemes i multes, cada cop més empreses aposten per aplicacions per al control horari dels treballadors.

Com registrar la jornada laboral en el teletreball

Tens treballadors teletreballant? En tens que fan presencial i teletreball? Fitxem és la teva eina per registrar la jornada laboral

Demaneu les vacances en menys d'un minut

Un procediment senzill i ràpid que facilita al treballador sol·licitar vacances i al responsable de gestionar aquestes sol·licituds en menys d'un minut
ESTER FORTUNY NAVARRO
ADMINISTRATIVA MONTNETEJA

La plataforma Fitxem és molt útil per al control del fitxatge personal. Ens ha aportat més control sobre la persona, la recomanaria sense dubtar-ho.

SANDRA CABALLERO MORCILLO
Assistent de Comptabilitat i Administració iGuzzini Illuminazione Iberica SAU

De la plataforma Fitxem destacaria la senzilla visualització i interpretació de les dades.

Con Fitxem tenim una àgil gestió tant del fitxatge dels nostres treballadors com dels dies festius i de lliure disposició.

SILVIA
Dpt.RRHH RIB Instal·lacions Industrials Llerona, SLU

Destacaria de Fitxem que és una plataforma àgil i intuïtiva. Hem aconseguit  simplificar la gestió del control horari i força estalvi en paper.

JOSE RECHE
Gerente Hamburguesería Venecia

De Fitxem hem rebut un tracte cordial, proper i una solució de problemes molt efectiva. La plataforma ens ha donat solucions en temes d'horaris.

PATRICIA PRIETO
ADMINISTRADORA ALUMINIOS BELLAVISTA

Destacaria de Fitxem la seva facilitat d'ús i accés. Aquesta plataforma ens ha donat un millor control de les jornades laborals dels treballadors.

MIREIA VENTURA FALSINA
Tècnica RRHH INKEMA SISTEMAS, S.L

Fitxem es una plataforma molt transparent, visual i intuitiva. Per l'usuari es molt fàcil i per l'empresa també, alhora que et dona les prestacions mes útils i complertes del control horari. En destacaria la professionalitat del seu equip de treball.

Gràcies a Fitxem hem pogut incorporar un sistema de fitxatge fàcil i ágil i realitzar una millor gestió de les vacances i dels absentismes.