Com registrar la jornada laboral en el teletreball

Tens treballadors teletreballant? En tens que fan presencial i teletreball? Fitxem és la teva eina per registrar la jornada laboral

Com registrar la jornada laboral en el teletreball

La crisi sanitària provocada per la COVID-19 va paralitzar el món.

Alguns negocis van tancar, altres es van reinventar creant botiges online i uns altres no van tenir més opcions que teletreballar per poder tirar endavant.

Segons l’Enquesta de Població Activa de l’any 2019, el percentatge de persones que treballaven des de casa no superava el 5%.

A partir de la pandèmia de la COVID-19, les empreses que podien apostar pel teletreball ho van fer i gairebé el 20% d’ocupats van treballar des de casa durant el confinament.

Però, aquest percentatge ha disminuït fins a l’actualitat situant-se sobre el 12%.

Tot i que la presencialitat està tornant als seus nivells, no podem obviar que el nombre de persones que teletreballen és superior al marcat abans de la pandèmia. També, hi ha persones que decideixen fer un model híbrid i combinar uns dies d’oficina amb el treball des de casa (com a mínim un 30% de la jornada laboral). D’aquesta manera, s’aconsegueix més flexibilitat per a conciliar la vida laboral i familiar sense deixar de perdre els nexes d’unió amb els companys i companyes a la feina.

D’aquesta forma, les empreses s’han d’adaptar a les noves formes de treball, però es troben amb problemes com la falta de digitalització del Departament de Recursos Humans. Arran l’exigència del Govern de reclamar informes per tal de garantir el compliment de la jornada laboral, les empreses necessiten un registre de control horari on els treballadors marquen l’inici i el final de les hores treballades. Però, com poden fer aquests registres els teletreballadors?

Gràcies a la utilització de recursos digitals com Fitxem és més fàcil fer el registre de la jornada laboral, ja que al ser una plataforma online no necessita la instal·lació de cap dispositiu i es pot produir el registre des de qualsevol lloc.

La diversitat que ofereix Fitxem és essencial, ja que és compatible amb qualsevol forma de treball: tant si es treballa presencialment, com a casa o amb un model híbrid es pot fer el control d’hores amb una única eina.

Noticies relacionades

Demaneu les vacances en menys d'un minut

Un procediment senzill i ràpid que facilita al treballador sol·licitar vacances i al responsable de gestionar aquestes sol·licituds en menys d'un minut

Aconsegueix informes personalitzats del registre de la jornada laboral de manera ràpida i senzilla

Podràs descarregar diferents tipus d'informes que mostren el resum mensual del registre de la jornada laboral amb les hores i el detall dels marcatges
JOSE RECHE
Gerente Hamburguesería Venecia

De Fitxem hem rebut un tracte cordial, proper i una solució de problemes molt efectiva. La plataforma ens ha donat solucions en temes d'horaris.

ESTER FORTUNY NAVARRO
ADMINISTRATIVA MONTNETEJA

La plataforma Fitxem és molt útil per al control del fitxatge personal. Ens ha aportat més control sobre la persona, la recomanaria sense dubtar-ho.

MIREIA VENTURA FALSINA
Tècnica RRHH INKEMA SISTEMAS, S.L

Fitxem es una plataforma molt transparent, visual i intuitiva. Per l'usuari es molt fàcil i per l'empresa també, alhora que et dona les prestacions mes útils i complertes del control horari. En destacaria la professionalitat del seu equip de treball.

Gràcies a Fitxem hem pogut incorporar un sistema de fitxatge fàcil i ágil i realitzar una millor gestió de les vacances i dels absentismes.

PATRICIA PRIETO
ADMINISTRADORA ALUMINIOS BELLAVISTA

Destacaria de Fitxem la seva facilitat d'ús i accés. Aquesta plataforma ens ha donat un millor control de les jornades laborals dels treballadors.

SILVIA
Dpt.RRHH RIB Instal·lacions Industrials Llerona, SLU

Destacaria de Fitxem que és una plataforma àgil i intuïtiva. Hem aconseguit  simplificar la gestió del control horari i força estalvi en paper.

SANDRA CABALLERO MORCILLO
Assistent de Comptabilitat i Administració iGuzzini Illuminazione Iberica SAU

De la plataforma Fitxem destacaria la senzilla visualització i interpretació de les dades.

Con Fitxem tenim una àgil gestió tant del fitxatge dels nostres treballadors com dels dies festius i de lliure disposició.