Funcionalitats

La funcionalitat més important de FITXEM és el registre de la jornada laboral dels treballadors ajudant, a més, als responsables del departament de Recursos Humans a estalviar temps i diners.

Mitjançant el panell de gestió, el responsable podrà gestionar fàcilment dades de l'empresa, treballadors, vacances i incidències, dies festius generals i els exclusius per a delegacions o treballadors específics.

Disposa d'un gestor d'informes per imprimir i signar pel treballador.

Es poden adaptar els informes a les necessitats de l'empresa, amb saldos, amb detall d'entrades i sortides, amb detall de vacances i incidències o simplement amb els marcatges realitzats.
Inclou un gestor de delegacions amb la posibilitat de personalitzar dies de festa específics de cada delegació.

El treballador des del panell podrà realitzar les accions que l'empresa permeti: només fitxar o gestionar els dies de vacances, reclamar incidències dels marcatges i realitzar les sol·licituds dels permisos retribuïts.

El tipus de marcatge és simple amb un botó d'entrar i un altre botó per sortir. Però, també es poden afegir altres funcionalitats com la geolocalizació o el marcatge físic amb emprempta dactilar o clauer.

Tot això personalitzat per a cada treballador. Per exemple, la geolocalització per als comercials i el marcatge físic per als treballadors d'administració o fàbrica. ¡Configúra en 5 minuts!

 

Una plataforma per al registre de la jornada laboral simple i ràpid de configurar que et farà estalviar temps i diners.

Per què escollir la plataforma Fitxem
per al registre de control horari?

 

Multiplataforma

Utilitza l'ordinador, el mòbil o la tablet per a registrar les hores

 

Vacances

Controla i gestiona
les vacances dels treballadors

 

Actualitzacions

Millores i actualitzacions implementades sense cost addicional

 

Baixes laborals

Controla i gestiona les baixes laborals dels treballadors

Informes personalitzats
Informes personalitzats
Informes resum del registre de la jornada laboral

Podràs descarregar diferents tipus d'informes que mostren el resum mensual del registre de la jornada laboral amb les hores i el detall dels marcatges. A més, es poden crear informes totalment personalitzats segons les necessitats de cada empresa.

Per exemple, si l'empresa disposa de bossa d'hores es poden extreure documents Excels i PDFs amb el detall del registre de la jornada laboral dels treballadors i com les ha distribuït. Amb un cop d'ull s'analitzen les dades i s'identifica tot el que es necessita de forma simple.

NOVETAT
Mòdul nòmines amb gestor documental
NOVETAT
NOVETAT
Mòdul nòmines amb gestor documental
Aquest nou servei permet administrar i organitzar de forma centralitzada tots els documents relacionats amb el control horari i la gestió de nòmines.

D'aquesta manera, podeu emmagatzemar i gestionar de forma segura i eficient els documents més importants dels treballadors, com ara nòmines, contractes laborals i declaracions fiscals, entre d'altres.

A més, es poden assignar permisos i accessos als documents segons l'usuari, la qual cosa garanteix la privacitat i confidencialitat de la informació.

Si ho vols provar contacta amb nosaltres.

Truca i podràs començar en 5 minuts
Prova-ho sense cap compromís

CONTACTAR CON NOSOTROS

Has d'acceptar les condicions d'ús.
SANDRA CABALLERO MORCILLO
Assistent de Comptabilitat i Administració iGuzzini Illuminazione Iberica SAU

De la plataforma Fitxem destacaria la senzilla visualització i interpretació de les dades.

Con Fitxem tenim una àgil gestió tant del fitxatge dels nostres treballadors com dels dies festius i de lliure disposició.

SILVIA
Dpt.RRHH RIB Instal·lacions Industrials Llerona, SLU

Destacaria de Fitxem que és una plataforma àgil i intuïtiva. Hem aconseguit  simplificar la gestió del control horari i força estalvi en paper.

PATRICIA PRIETO
ADMINISTRADORA ALUMINIOS BELLAVISTA

Destacaria de Fitxem la seva facilitat d'ús i accés. Aquesta plataforma ens ha donat un millor control de les jornades laborals dels treballadors.

ESTER FORTUNY NAVARRO
ADMINISTRATIVA MONTNETEJA

La plataforma Fitxem és molt útil per al control del fitxatge personal. Ens ha aportat més control sobre la persona, la recomanaria sense dubtar-ho.

JOSE RECHE
Gerente Hamburguesería Venecia

De Fitxem hem rebut un tracte cordial, proper i una solució de problemes molt efectiva. La plataforma ens ha donat solucions en temes d'horaris.

MIREIA VENTURA FALSINA
Tècnica RRHH INKEMA SISTEMAS, S.L

Fitxem es una plataforma molt transparent, visual i intuitiva. Per l'usuari es molt fàcil i per l'empresa també, alhora que et dona les prestacions mes útils i complertes del control horari. En destacaria la professionalitat del seu equip de treball.

Gràcies a Fitxem hem pogut incorporar un sistema de fitxatge fàcil i ágil i realitzar una millor gestió de les vacances i dels absentismes.