Nou servei de notificacions a la plataforma de control horari Fitxem

Hem creat un nou servei de notificacions per què puguis programar avisos per aquells casos que requereixen una revisió com pot ser que un treballador no hagi fitxat, que hagi fet un excés d'hores o hagi marxat sense tancar el fitxatge.

Nou servei de notificacions a la plataforma de control horari Fitxem

Des de les dades d'empresa podràs activar només les que necessitis, llavors les podràs veure a la pàgina d'inici dels dies anteriors o al calendari de cada treballador. I, si vols, podràs programar avisos automàtics que rebràs al teu e-mail de forma diària, setmanal o mensual.

Que no se t'escapi res!

D'aquesta forma podràs tenir un major control amb què va passant i poder canviar o corregir de seguida que es detecta l'error.

Veuràs les notificacions que tinguis activades a la pàgina d'inici de tots els treballadors.

També les podràs veure a la pàgina del calendari d'un treballador.

Es un nou servei activat per a tots els usuaris de la plataforma de control horari Fitxem sense cap cost addicional.

Noticies relacionades

Mòdul de nòmines, el nou servei de Fitxem

Atenció a totes les empreses que busquen una solució integral per a la gestió dels seus recursos humans! Presentem el nostre nou servei de mòdul de nòmines amb gestor documental, integrat en la nostra plataforma de registre de control horari Fitxem.

Registra les hores extres de la jornada laboral

Amb la plataforma de control horari Fitxem disposes de procediments per gestionar les hores extres dels teus treballadors.

Fitxem i la seva impressora 3D

Ens ha permès crear un dispositiu físic de fitxatge amb empremta digital adaptat al nostre sistema de registre de jornada laboral dels treballadors.

La llei obliga a registrar la jornada laboral dels treballadors

Per a evitar problemes i multes, cada cop més empreses aposten per aplicacions per al control horari dels treballadors.
PATRICIA PRIETO
ADMINISTRADORA ALUMINIOS BELLAVISTA

Destacaria de Fitxem la seva facilitat d'ús i accés. Aquesta plataforma ens ha donat un millor control de les jornades laborals dels treballadors.

JOSE RECHE
Gerente Hamburguesería Venecia

De Fitxem hem rebut un tracte cordial, proper i una solució de problemes molt efectiva. La plataforma ens ha donat solucions en temes d'horaris.

ESTER FORTUNY NAVARRO
ADMINISTRATIVA MONTNETEJA

La plataforma Fitxem és molt útil per al control del fitxatge personal. Ens ha aportat més control sobre la persona, la recomanaria sense dubtar-ho.

MIREIA VENTURA FALSINA
Tècnica RRHH INKEMA SISTEMAS, S.L

Fitxem es una plataforma molt transparent, visual i intuitiva. Per l'usuari es molt fàcil i per l'empresa també, alhora que et dona les prestacions mes útils i complertes del control horari. En destacaria la professionalitat del seu equip de treball.

Gràcies a Fitxem hem pogut incorporar un sistema de fitxatge fàcil i ágil i realitzar una millor gestió de les vacances i dels absentismes.

SILVIA
Dpt.RRHH RIB Instal·lacions Industrials Llerona, SLU

Destacaria de Fitxem que és una plataforma àgil i intuïtiva. Hem aconseguit  simplificar la gestió del control horari i força estalvi en paper.

SANDRA CABALLERO MORCILLO
Assistent de Comptabilitat i Administració iGuzzini Illuminazione Iberica SAU

De la plataforma Fitxem destacaria la senzilla visualització i interpretació de les dades.

Con Fitxem tenim una àgil gestió tant del fitxatge dels nostres treballadors com dels dies festius i de lliure disposició.