Fitxem i la seva impressora 3D

Ens ha permès crear un dispositiu físic de fitxatge amb empremta digital adaptat al nostre sistema de registre de jornada laboral dels treballadors.

Fitxem i la seva impressora 3D

Una impressora 3D és una màquina que pot imprimir figures amb volum a partir d’un disseny fet a un ordinador. Això ha suposat una revolució, ja que no cal tenir màquines complexes ni costoses per a crear components o peces molt concretes i específiques per a diferents situacions.

La utilització d’aquest aparell possibilita l’estalvi del cost d’impressió, de transport i emmagatzematge. S’aprofiten millor els materials, construint així amb el material necessari i respectant el medi ambient. A més, el resultat final és un producte de bona qualitat.

Les opcions de personalització que ofereix una impressora 3D són il·limitades. Ha sigut un gran canvi per la ciència i la salut, però també per a la resta d’àmbits. Des de la creació de pròtesis fins a teixits humans, passant per cotxes o roba. Així, l’accessibilitat de la impressió ha permès una fabricació particular per a qualsevol empresa.

I això és el que ha aprofitat Fitxem. La flexibilitat que ens dona aquesta tecnologia ens ha permès crear un dispositiu físic de fitxatge amb empremta digital adaptat al nostre sistema de registre de jornada laboral dels treballadors.

En només 19 hores d’impressió tenim totes les peces que componen el nostre dispositiu. Un cop disposem de les peces i els materials necessaris, un tècnic s’encarrega de les connexions per tal que l’aparell funcioni. El resultat final és una caixa amb un disseny elegant i robust de dimensions de 14 cm x 12 cm x 4 cm.

Noticies relacionades

La llei obliga a registrar la jornada laboral dels treballadors

Per a evitar problemes i multes, cada cop més empreses aposten per aplicacions per al control horari dels treballadors.

Com registrar la jornada laboral en el teletreball

Tens treballadors teletreballant? En tens que fan presencial i teletreball? Fitxem és la teva eina per registrar la jornada laboral

Demaneu les vacances en menys d'un minut

Un procediment senzill i ràpid que facilita al treballador sol·licitar vacances i al responsable de gestionar aquestes sol·licituds en menys d'un minut

Aconsegueix informes personalitzats del registre de la jornada laboral de manera ràpida i senzilla

Podràs descarregar diferents tipus d'informes que mostren el resum mensual del registre de la jornada laboral amb les hores i el detall dels marcatges
SANDRA CABALLERO MORCILLO
Assistent de Comptabilitat i Administració iGuzzini Illuminazione Iberica SAU

De la plataforma Fitxem destacaria la senzilla visualització i interpretació de les dades.

Con Fitxem tenim una àgil gestió tant del fitxatge dels nostres treballadors com dels dies festius i de lliure disposició.

PATRICIA PRIETO
ADMINISTRADORA ALUMINIOS BELLAVISTA

Destacaria de Fitxem la seva facilitat d'ús i accés. Aquesta plataforma ens ha donat un millor control de les jornades laborals dels treballadors.

JOSE RECHE
Gerente Hamburguesería Venecia

De Fitxem hem rebut un tracte cordial, proper i una solució de problemes molt efectiva. La plataforma ens ha donat solucions en temes d'horaris.

SILVIA
Dpt.RRHH RIB Instal·lacions Industrials Llerona, SLU

Destacaria de Fitxem que és una plataforma àgil i intuïtiva. Hem aconseguit  simplificar la gestió del control horari i força estalvi en paper.

ESTER FORTUNY NAVARRO
ADMINISTRATIVA MONTNETEJA

La plataforma Fitxem és molt útil per al control del fitxatge personal. Ens ha aportat més control sobre la persona, la recomanaria sense dubtar-ho.

MIREIA VENTURA FALSINA
Tècnica RRHH INKEMA SISTEMAS, S.L

Fitxem es una plataforma molt transparent, visual i intuitiva. Per l'usuari es molt fàcil i per l'empresa també, alhora que et dona les prestacions mes útils i complertes del control horari. En destacaria la professionalitat del seu equip de treball.

Gràcies a Fitxem hem pogut incorporar un sistema de fitxatge fàcil i ágil i realitzar una millor gestió de les vacances i dels absentismes.