Aconsegueix informes personalitzats del registre de la jornada laboral de manera ràpida i senzilla

Podràs descarregar diferents tipus d'informes que mostren el resum mensual del registre de la jornada laboral amb les hores i el detall dels marcatges

Aconsegueix informes personalitzats del registre de la jornada laboral de manera ràpida i senzilla

El Reial Decret-llei 8/2019, de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral en la jornada de treball, exigeix l’existència d’un informe que garanteixi el compliment de la jornada laboral. Fitxem elabora informes de manera personalitzada per a cada treballador assegurant l’execució de la llei.

Per a garantir el registre de la jornada laboral, "ha d’incloure l’horari concret d’inici i finalització de la jornada de treball de cada persona treballadora" explica el decret. Fitxem és molt fàcil d’utilitzar i es pot fer el registre de les hores tant des del mòbil com des de l’ordinador, sense necessitat de descarregar cap aplicació.

D’aquesta forma, ens adaptem a les noves formes de treball com el teletreball o les jornades flexibles.

I no només serà molt senzill pel treballador, sinó que també facilitem el treball del Departament de Recursos humans. Podràs descarregar diversos tipus d’informes que mostren el resum mensual del registre de la jornada laboral amb les hores i el detall dels marcatges. A més, es poden crear informes totalment personalitzats segons les necessitats de cada empresa.

Per exemple, si l’empresa disposa de bossa d’hores, es poden extreure documents Excels i PDFs amb el detall del registre de la jornada laboral dels treballadors i com les ha distribuït. Amb un cop d’ull s’analitzen les dades i s’identifica tot el que es necessita de forma simple.

Si l’empresa treballa amb registres de jornades laborals flexibles amb diferents tipus d’hores (extra, nocturnes, festius...) es poden extreure informes personalitzats per mitjà de càlculs que es generen automàticament. D’aquesta manera, Recursos Humans agilitza el procés amb només un clic i no perden temps amb càlculs manuals.

L’incompliment de la llei pot portar importants sancions. Si vols saber més informació o tens interès a contractar la plataforma Fitxem, posa’t en contacte a través de la nostra web o trucant al telèfon 93 849 47 28.

Per a garantir el registre de la jornada laboral, ha d’incloure l’horari concret d’inici i finalització de la jornada de treball de cada persona treballadora.

SANDRA CABALLERO MORCILLO
Assistent de Comptabilitat i Administració iGuzzini Illuminazione Iberica SAU

De la plataforma Fitxem destacaria la senzilla visualització i interpretació de les dades.

Con Fitxem tenim una àgil gestió tant del fitxatge dels nostres treballadors com dels dies festius i de lliure disposició.

SILVIA
Dpt.RRHH RIB Instal·lacions Industrials Llerona, SLU

Destacaria de Fitxem que és una plataforma àgil i intuïtiva. Hem aconseguit  simplificar la gestió del control horari i força estalvi en paper.

PATRICIA PRIETO
ADMINISTRADORA ALUMINIOS BELLAVISTA

Destacaria de Fitxem la seva facilitat d'ús i accés. Aquesta plataforma ens ha donat un millor control de les jornades laborals dels treballadors.

ESTER FORTUNY NAVARRO
ADMINISTRATIVA MONTNETEJA

La plataforma Fitxem és molt útil per al control del fitxatge personal. Ens ha aportat més control sobre la persona, la recomanaria sense dubtar-ho.

MIREIA VENTURA FALSINA
Tècnica RRHH INKEMA SISTEMAS, S.L

Fitxem es una plataforma molt transparent, visual i intuitiva. Per l'usuari es molt fàcil i per l'empresa també, alhora que et dona les prestacions mes útils i complertes del control horari. En destacaria la professionalitat del seu equip de treball.

Gràcies a Fitxem hem pogut incorporar un sistema de fitxatge fàcil i ágil i realitzar una millor gestió de les vacances i dels absentismes.

JOSE RECHE
Gerente Hamburguesería Venecia

De Fitxem hem rebut un tracte cordial, proper i una solució de problemes molt efectiva. La plataforma ens ha donat solucions en temes d'horaris.